Ik zie wat jij niet (meer) ziet

Veranderscan

Een frisse, heldere blik en eerlijke feed-back over wat er opvalt als de zogenaamde ‘undercover boss of co-worker’ een dagje mee loopt.

Aan de slag met verandering - Verandertrajecten 1
Verfris je bedrijf zonder gedoe

Je herkent het vast wel, zowel bij jezelf als bij anderen: je bent zo verweven met je afdeling, je bedrijf, je collega’s dat je eigenlijk bedrijfsblind bent geworden. De werkprocessen worden beheerst door ingesleten patronen, simpelweg omdat “we het altijd al zo doen”. Maar past dat eigenlijk nog wel bij de omvang van je organisatie en de toekomstige stappen die je wilt zetten?

Je werkt keihard, de zaken moeten natuurlijk blijven lopen en blijkbaar weet je genoeg klanten tevreden te houden. Maar ondertussen verlies je het zicht op hoe potentiële klanten of collega’s jouw organisatie zien.
Misschien heb je een klein en fantastisch team dat als een goed geoliede machine functioneert, maar eigenlijk is het té veel. Jullie werken feitelijk 24/7. Vakanties worden wel genomen, maar bij terugkomst stapelt het werk zich op of je collega’s staan op het randje van uitputting.

Het is heel begrijpelijk dat wanneer je lang genoeg intensief met een vaste groep mensen samenwerkt, het lastig is om een stap terug te nemen en objectief te kijken naar hoe de dingen er werkelijk uitzien en of het ook anders kan. En als je eindelijk de tijd en rust hebt gevonden om dit te doen, hoe breng je dan de verandering over aan je trouwe collega’s zonder ze voor het hoofd te stoten?

Natuurlijk zie je op tegen grote veranderingsprocessen, je hebt eigenlijk geen ruimte voor nog meer gedoe. Maar soms zit de sleutel juist in kleine dingen. Elk tandwieltje, hoe klein ook, heeft invloed op de gehele machine!

Laat ons je helpen om je bedrijf op te frissen zonder gedoe. Ontdek nieuwe perspectieven, optimaliseer processen en behoud de harmonie in je team. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen kijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ik BEN JOUW KRITISCHE "UNDERCOVER"

Verfrissend inzicht voor jouw organisatie

Heb jij ooit de behoefte gehad om jouw organisatie eens door een andere bril te bekijken?

Om de dagelijkse gang van zaken te zien zonder vertroebeling? Door iemand die geen belang heeft bij het behouden of veranderen van gewoontes?

Heb je behoefte aan een frisse, heldere blik en eerlijke feedback? Iemand die als een ‘undercover’ een dagje meeloopt en openlijk vraagtekens plaatst bij de gang van zaken?

Na mijn ‘stage’ geef ik een beknopte mondelinge toelichting, gevolgd door een overzichtelijk rapport. Dit rapport bevat niet alleen bevindingen, maar ook opbouwende kritiek en suggesties voor verbetering waarmee je direct aan de slag kunt.

Dus, laaghangend fruit als het gaat om aandachtspunten, samen met praktische tips. Tips die niet meteen leiden tot ingrijpende verandertrajecten.

Aan de Slag!

Durf jij de uitdaging aan?

Wil jij weten waar de ‘blinde vlekken’ in jouw organisatie liggen? Ik kom graag een kijkje nemen en ik weet zeker dat ik zaken zie die jij niet (meer) ziet.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.