Sparren met impact

PERSOONLIJKE BEGELEIDING MET IMPACT

Veranderen kan een uitdaging zijn. Het is begrijpelijk dat je soms hulp nodig hebt om jouw organisatie en collega’s of medewerkers succesvol door een verandering te leiden. Ik kan je helpen als jouw persoonlijke “change assistant”.

“Ja hoor, iedereen denkt dat je dat verandervarkentje wel even wast! Men denkt dat je, vanwege functie, opleiding of ervaring dat wel even voor elkaar bokst, maar ze moesten eens weten; het lukt gewoon niet!”

Niemand wil bedanken voor een toffe opdracht tot verandering, maar ja, het zou ook wel fijn zijn als je daar wat hulp bij krijgt. Het is immers geen zwakte om hulp te vragen, dat hoor je vaak en je zegt het zelf ook regelmatig; dus waarom niet gewoon doen

Wat houd het in?

IMPACT MENTORING biedt jou gedurende een periode van maximaal 3 maanden 1-op-1 begeleiding met waardevolle tips en tricks. Samen zullen we in 5 sessies diepgaand ingaan op jouw specifieke veranderuitdaging. Ik help je inzicht te krijgen in jouw eigen overtuigingen over verandering en die van anderen, vanuit verschillende posities binnen jouw organisatie en/of levensfase.

Veranderen gaat ook gepaard met het begrijpen van de consequenties, zodat je de juiste acties kunt ondernemen of soms juist kunt vermijden. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld een veranderingscenario-matrix opstellen, zodat je goed voorbereid jouw verandering kunt aankondigen of verantwoording kunt afleggen aan de directie.

Als jouw persoonlijke “change assistant” werk ik op de achtergrond om jou te ondersteunen. Jouw succes staat voorop, en ik help je graag om impact te maken met jouw verandering.

Verandercoaching - Aan de slag met verandering - Martine Uijterlinde 4
SPARREN MET IMPACT

Wij begrijpen het als je geen tijd of budget hebt voor een intensief mentoringstraject, We kunnen ook eenmalige, maandelijkse of kwartaalgesprekken plannen, waarbij we kunnen sparren of brainstormen. Ik luister naar jouw uitdagingen, stel vragen en help je een helder beeld te krijgen van jouw prioriteiten en haalbaarheid. Soms is het gewoon fijn om te kunnen praten met iemand die geen belang heeft bij jouw organisatie en zich geen zorgen maakt over jouw persoonlijke situatie.

"Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?"

Aan de Slag!

Neem contact op

Laat mij je helpen om de kracht van verandering te ontdekken. Neem vandaag nog contact met mij op en samen kunnen we de weg naar succes bewandelen.