Persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Impact mentoring

Ik ben gedurende een periode van 3 maanden jouw persoonlijke ‘change assistant’. Dit doe ik op de achtergrond. Ik begeleid jou en je organisatie met persoonlijke een-op-een tips & tricks.

Ja hoor, iedereen denkt dat ik dat verandervarkentje wel even was!

Ongetwijfeld heb je zelf ook al wel ervaren dat veranderen lastig is. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, het blijft een uitdaging. En als je dat zelf al zo ervaart, hoe krijg ik dan mijn medewerkers mee in een verandering? Iedereen denkt dat ik, vanwege mijn functie, opleiding of ervaring dat wel even voor elkaar boks, maar ze moesten eens weten; het lukt me gewoon niet!

Niemand wil bedanken voor een toffe opdracht tot verandering, maar ja, het zou ook wel fijn zijn als je daar wat hulp bij krijgt. Het is immers geen zwakte om hulp te vragen, dat hoor je vaak en je zegt het zelf ook regelmatig; dus waarom niet gewoon doen!?

Wat houd het in?

Als je je inschrijft voor mijn Impact Mentoring, krijg je gedurende een periode van maximaal 3 maanden, in 5 sessies, persoonlijke een-op-een tips & tricks. Ik probeer je inzicht te geven in verander opvattingen, die van jezelf, maar ook in die van anderen. Namelijk vanuit andere posities binnen je organisatie en/of levensfase. Maar we gaan verder, we blijven niet alleen bij de algemene change-issues, we nemen jouw specifieke verander uitdaging onder de loep en leveren maatwerk.

Bij veranderen hoort ook inzicht hebben in de consequenties, zodat je bepaalde acties kunt uitzetten of soms beter nog even achterwege kunt laten. We stellen als jij dat wilt,  bijvoorbeeld een veranderscenario-matrix op, zodat je goed beslagen jouw verander aankondiging kunt gaan doen, of verantwoording aan de directie kunt afleggen.

Verandercoaching - Aan de slag met verandering - Martine Uijterlinde 4
Change Assistant

Ik ben gedurende die periode jouw persoonlijke ‘change assistant’. Op de achtergrond. Het hoeft geen geheim te zijn, maar ik laat jóu graag shinen en verander impact maken!

"Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?"

Aan de Slag!

Neem contact op

Je mag mij natuurlijk direct vragen om een afspraak in te plannen om jouw verandervragen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze Impact Mentoring iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte van geplande Q&A sessies en wanneer er een kwartaal vol dreigt te raken.