Jouw organisatie is in beweging

Helpen met veranderen

Het is belangrijk om alle betrokkenen mee te krijgen. Niet alleen met het veranderplan, maar juist ook met de uitvoering. Aan de Slag! gebruikt alle input (zakelijk, systemisch en menselijk) om mogelijkheden en kansen te vertalen naar een heldere veranderstrategie en implementatie.

Met Aan de Slag! haal je dé partner in huis die processen ontrafelt, de commerciële belangen ziet, maar óók met de mensen praat, emoties erkent en in goede banen leidt. 

Veranderscan

Een frisse, heldere blik en eerlijke feed-back over wat er opvalt als de zogenaamde ‘undercover boss of co-worker’ een dagje mee loopt.

Effectieve organisatieverandering

Je weet wat er moet veranderen maar toch gebeurt er niets? Ben je toe aan een helder inzicht in wie, wat, waarom, moet gaan doen om die verandering echt te kunnen doorvoeren.

Verandering op maat

Wil je meer inzicht in waar je organisatie nu eigenlijk staat, wat er veranderd is, wat moet blijven en wat niet én vooral ook wat moet er organisatorisch worden aangepast om die veranderingen ook een goede plek in de bedrijfsvoering te geven.

Impact mentoring

Ik ben gedurende een periode van 3 maanden jouw persoonlijke ‘change assistant’ op de achtergrond. Ik begeleid jou en je organisatie met persoonlijke een-op-een tips & tricks.