Veranderen, hoe pak je dat aan?

Effectieve organisatie-verandering

Je weet wat er moet veranderen maar toch gebeurt er niets? Ben je toe aan een helder inzicht in wie, wat én waarom, moet gaan doen om die verandering echt te kunnen doorvoeren?

Effectieve organisatieverandering - Aan de slag met verandering 2
Niemand lijkt te begrijpen wat er gebeuren moet

Ja, er moet iets veranderen, dat weet je zelf echt wel. Je weet best dat er zaken niet zo lekker lopen, je weet ook best dat het beter kan en zelfs stiekem ook nog wel hoe dat dat moet.

Je stuurt de ene na de andere memo, je houdt iedere meeting een goed verhaal over de verandering die nodig is, maar er gebeurt (verandert) helemaal niets…

Die verander vraagstukken liggen nu alweer maanden op de hoek van het bureau, de directie of aandeelhouders vragen naar de resultaten, maar je komt er gewoon niet toe. Je ontloopt de vraag, begraaft je in de andere stapels werk. Je noemt de benodigde veranderingen regelmatig in overleg en verslaglegging, maar er komt niets in beweging.

Het lijkt allemaal niet zo ingewikkeld, maar het lijkt wel of niemand begrijpt, of wil begrijpen wat er gebeuren moet…

Nu moet je het alleen nog doen!

Wie, wat en waarom

Ben je toe aan een helder inzicht in wie, wat, waarom, moet gaan doen om die verandering echt te kunnen doorvoeren? Maar wil je dan ook wel direct goed inzichtelijk hebben wat de consequenties zijn t.a.v. impact, inzet, kosten en looptijd? Zodat je niet alleen de directie maar ook de medewerkers klip en klaar kunt uitleggen wat er de bedoeling is, en vooral; waarom.

Ik kan je helpen! We gaan met minimaal 2 en maximaal 4 personen uit jouw organisatie drie dagdelen (binnen twee weken) Aan de Slag! We gaan spiegelen, 360 graden kijken, feiten en aannames scheiden, scenario’s schrijven en committeren. Ik ga je laten zien waar ik naar kijk en vooral ook hóe ik kijk.

Aan de Slag!

Direct stappen maken

Wil je nu wel eens echt effectief een verandering inzetten, die succesvol en blijvend is? Laten we dan kennis maken en jouw veranderuitdaging bespreken. Als jouw agenda het ook toe laat, kunnen we snel twee weken blokken waarin we stappen gaan zetten.