Precies wat jij nodig hebt

Verandering op maat

Wil je een beter inzicht krijgen in de huidige status van jouw organisatie? Wat er is veranderd, wat behouden moet blijven en wat niet? En vooral, wil je ook inzicht krijgen in de organisatorische aanpassingen die nodig zijn om deze veranderingen succesvol te implementeren in jouw bedrijfsvoering?

Jouw organisatie is volop in beweging. Misschien hebben invloeden van buitenaf ervoor gezorgd dat je op een andere manier bent gaan werken. Misschien heb je een enorme groei in omzet ervaren, maar zijn je marges gekrompen. Of misschien is je klantenkring drastisch veranderd. Het is geweldig om uitdagingen aan te gaan, maar passen al deze veranderingen nog wel bij jouw doelstellingen, ontwikkel strategie, functieverdeling en organisatiestructuur?

En zelfs als deze veranderingen onder druk en in korte tijd zijn doorgevoerd, hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe werkwijze duurzaam wordt?

Plan van Aanpak

Voordat we aan de slag gaan, wil ik graag persoonlijk kennis met je maken. In dit gesprek bespreek ik graag met jou als opdrachtgever en andere belanghebbenden de context van de organisatieverandering. We kijken welke ondersteuning nodig is binnen jouw organisatie. In dit vrijblijvende gesprek bepalen we gezamenlijk of onze samenwerking daadwerkelijk iets kan toevoegen.

Aan de slag met verandering - Verandertrajecten 2
Maatwerk

Daarna ontvang je een maatwerkdocument dat speciaal voor jouw organisatie is geschreven. Het biedt concrete acties, een planning met ruimte voor reflectie en bijsturing, en eventueel suggesties voor wie wat kan of moet doen. Met dit document kun je echt aan de slag.

"Niets is zo blijvend als verandering!"

Implementatie

Natuurlijk moet een plan ook geïmplementeerd worden, maar lukt dat wel? Is er binnen jouw organisatie iemand die voldoende tijd kan vrijmaken voor de coördinatie van deze verandering? En slaagt die persoon erin om het bedrijfsbelang voorop te stellen, zelfs wanneer collega’s niet altijd dezelfde richting op bewegen?

Aan de Slag! kan gedurende een afgesproken periode op maat gemaakte implementatieondersteuning bieden. We kunnen optreden als coördinator van het geheel of als sparringpartner voor degene die intern de coördinerende rol op zich neemt.

Aan de Slag!

Neem contact op

Ben je klaar om te ontdekken welke maatwerkoplossingen het beste passen bij jouw veranderingsuitdaging? Laat je gegevens achter op mijn contactformulier en ik zal snel contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie de verandering realiseert die het nodig heeft!