Precies wat jij nodig hebt

Verandering op maat

Wil je meer inzicht in waar je organisatie nu eigenlijk staat, wat er veranderd is, wat moet blijven en wat niet? En vooral ook inzicht in wat er organisatorisch moet worden aangepast om die veranderingen ook een goede plek in de bedrijfsvoering te geven?

Jouw organisatie is volop in beweging, er is veel veranderd, misschien als gevolg van Corona. Je bent op een andere manier gaan werken, de omzet is door het dak gedaan, maar de marges zijn geslonken, of je klantenkring is totaal anders.

Leuk al die uitdaging, maar past het allemaal nog wel bij je doelstellingen, ontwikkelstrategie, functieverdeling of organisatiestructuur? En al zijn die veranderingen in no-time, onder druk, doorgevoerd, hoe maken we die nieuwe werkwijze echt bestendig?

Plan van Aanpak

Voor we aan de slag gaan, kom ik graag persoonlijk kennis maken. In dit gesprek praat ik graag met de opdrachtgever en een andere belanghebbende. We bespreken globaal de context van de organisatieverandering en nemen door aan welke ondersteuning bij deze verandering binnen jouw organisatie wordt gedacht. In dit vrijblijvende gesprek bepalen we wederzijds of onze samenwerking inderdaad iets gaat toevoegen.

Organisatieverandering op maat
Maatwerk

Daarna heb je een maatwerk document in handen. Geschreven speciaal voor jouw organisatie, een stuk waarmee je echt aan de slag kunt; duidelijke acties, een planning met ruimte voor reflectie en bijsturing én eventueel suggesties voor wie, wat kan/moet gaan doen.

"Niets is zo blijvend als verandering!"

Implementatie

Natuurlijk moet zo’n plan geïmplementeerd worden en is het altijd goed iemand daar de tijd voor te geven, maar lukt dat ook? Is er iemand binnen de organisatie die genoeg vrijgespeeld kan worden voor deze coördinerende rol? En lukt het die persoon om ‘boven de partijen’ te staan en het bedrijfsbelang voor ogen te houden, ook al zijn er collega’s die niet altijd dezelfde richting mee bewegen?

Aan de Slag!, kan ook gedurende een vooraf vastgestelde periode, op maat gesneden implementatie verzorgen. Als de coördinator van het geheel, of als sparringpartner voor diegene die intern die coördinerende rol krijgt toebedeeld.

Aan de Slag!

Neem contact op

Wil jij samen bekijken welke maatwerk oplossingen voor jouw veranderuitdaging de beste is! Laat je gegevens achter op mijn contactformulier en ik neem snel contact met je op om een afspraak te maken.